+420 602 191 636

Red Dragon Dart Mat - Koberec k terči - Pro Position

Protišmykový koberec k terču Red Dragon je odolný mäkký koberec s jasným a presným označením odhodovej čiary. Koberec je v modernom športovom dizajne.

EAN: 5021921092344
Kód 1: Z0168
30,38 € cena s DPH
Dostupnosť Skladom 5 a viac kusov
- +
ks
Popis produktu
Parametre

Vžite sa do kože najlepších hráčov šípok na svete a postavte sa do rovnakej pozície ako oni, keď vyhrávali najväčšie svetové šampionáty. Koberec Pro Position umožňuje hráčom stáť v pozícii profesionálov. Môžete si vybrať pozíciu svetovej jednotky Petra Snakebita Wrighta, svetovej dvojky a majstra sveta z roku 2020 Gerwyna Price a úradujúceho šampióna Premier League Jonnyho Claytona. Podložka Pro Position má jasné a ľahko čitateľné turnajové miery a je vyrobená z PVC materiálu, ktorý zabezpečuje protišmykový povrch.

Nech už sa rozhodnete vyskúšať akúkoľvek polohu, jasne vidíte, že ju vyskúšali a otestovali tí najlepší - užite si ju.

  • Rozmery: 73,5 x 60 cm

Peter Snakeebite Wright

Peter Wright je pravák a na čiare, jeho pozícia je v strede a uprednostňuje pravé oko. Jeho pravá noha a bok sú otočené bokom k stredovej čiare, čo umožňuje otočenie pravého ramena k čiare.

Gerwyn The Iceman Price

Gezzy je pravák a stojí na čiare napravo od stredu. Postoj pravej nohy a bokov mu umožňuje, aby sa pravé rameno a hádzacia ruka dokonale vyrovnali s cieľom. Gezzyho uhol hlavy je dokonale vyrovnaný, obe oči sú kolmé na líniu mierenia.

Jonny The Ferret Clayton

Jonny Clayton je pravák a stojí na čiare 6 až 8 palcov vľavo od stredu. Z technického hľadiska je teda jeho pozícia pri rozostavení naľavo od stredovej čiary k cieľu. Jeho právo. noha a bok sú blízko stredu čiary, čo umožňuje, aby jeho pravé rameno zostalo na cieľovej čiare. Jonny stiahne šípku späť do stredu očí.

Balenie: 1 ks
Hráč: Jonny Clayton, Peter Wright, Gerwyn Price
Načítám