+420 602 191 636

Winmau Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core

Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core je špičkový tréningový terč. Double, triple, 25 a stred sú o 50% užšia ako u klasického terča. Terč má pestré farby a vyznačuje sa exkluzívnou technológiou Dual Core a Rota-lock, čo ho zaraďuje k…

EAN: 5023231006936
Kód 1: W3023
79,95 € cena s DPH
Dostupnosť Skladom 5 a viac kusov
- +
ks
Popis produktu
Parametre

Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core je špičkový tréningový terč. Double, triple, 25 a stred sú o 50% užšia ako u klasického terča. Terč má pestré farby a vyznačuje sa exkluzívnou technológiou Dual Core a Rota-lock, čo ho zaraďuje k najlepším tréningovým terčom na svete.

Plocha pre dopad šípky sa zvýšila vďaka zúženie drôtov. Drôty sú prispôsobené tak, aby šípka lepšie kĺzala do poľa, majú uhol 60°.

Terč Blade Champion Choice Dual Core má na prvý pohľad hladkú pohľadovú plochu, ktorá neobsahuje charakteristické ryhy, čiže mapy. Konštrukčne terč obsahuje viac vrstiev, vonkajšie, ktorá je mäkšia a tým lepšie zachytí šípku, ktorá sa zabodne do terča a nevypadne.

Sisalový terč Blade Champion Choice Dual Core má Rota Lock System, čo je systém troch ozubených koliesok na zadnej strane terče, vďaka ktorým uchytíte terč pevne a bez pretáčaniu na akúkoľvek stenu.

Sisalový terč je vyrobený zo štetín rastliny agávy sisalana, rastliny rastúce v Mexiku a Afrike, používané na výrobu lán a povrazov. Dlhé tenké vlákna tejto rastliny sa stočia do tzv. Koláčov (biscuits), pokladajú sa do oválnej formy a zlisujú sa. Potom sa brúsi a farbí. Tieto terče sú kvalitné a predovšetkým trvanlivé. Ovšem NESMIE prísť do styku s vodou !!! Tento terč je vyrobený v Keni.

Súčasťou balenia je terč, oceľový záves a aretačné skrutky.

Šípky nie sú súčasťou balenia.

  • Priemer: 450 mm
  • Hrúbka: 38 mm

Načítám