+420 602 191 636

Mission Magnetic Mayhem - Magnetické šípky - 7 her

Zábavná a bezpečná sada magnetických šípok pre celú rodinu. K dispozícii je sedem rôznych hier vhodných pre všetky úrovne hráčov.

EAN: 5057270198963
Kód 1: DB500
30,73 € cena s DPH
Dostupnosť Posledné 3 ks
- +
ks
Popis produktu
Parametre
Na stiahnutie
Videá

Zábavná a bezpečná sada magnetických šípok pre celú rodinu. K dispozícii je sedem rôznych hier vhodných pre všetky úrovne hráčov. Súčasťou sú 4 sady magnetických šípok v rôznych farbách, takže sa môže zapojiť každý! Magnetická súprava Mayhem sa dodáva v pevnom balení s potlačou a je ideálna ako narodeninový alebo vianočný darček pre chlapcov a dievčatá.

Sedem hier na jednom terču:

Nakŕmiš mimozemšťana, rozbiješ vesmírnu loď, hodíš loptu do hrnca alebo utečieš pred dinosaurom? Táto súprava obsahuje 102 magnetických dielikov (v 6 sadách), ktoré premenia tradičný terč na šípky na šesť skvelých zábavných hier! Všetkých sedem hier má jednoduchý návod a rôzne úrovne obtiažnosti, aby sa zabavili hráči všetkých vekových kategórií!

Sada obsahuje aj 4 sady farebných magnetických šípok, aby sa do hry zapojili všetci, a tiež čiaru.

Je to ideálna voľba do herne, spálne, na večierok, do kancelárie alebo na rodinný herný večer!

Deti sa budú aktívne zapájať do matematiky:

Tieto hry so šípkami pomáhajú odpútať pozornosť detí od smartfónov alebo obrazoviek a zároveň zábavnou formou zlepšujú koordináciu rúk a očí a matematiku. Nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti ani zručnosti.

Je bezpečný a nepoškodí vašu stenu:

Naše magnetické šípky sú navrhnuté ako bezpečná alternatíva šípek s oceľovým hrotom a sú bezpečné pre deti staršie ako 3 roky. Magnetické šípky poskytujú rovnaké množstvo zábavy ako tradičné šípky, ale so zvýšenou bezpečnosťou a bez poškodenia steny od zatúlaných šípok. (Ako pri každej hre odporúčame odstrániť z hracieho priestoru všetky cennosti alebo chúlostivé predmety).

Vysoká kvalita:

Magnetický terč na šípky Mayhem má vysokokvalitný kovový povrch potiahnutý potlačou z vinylu. Dvanásť šípok má mimoriadne silné magnetické hlavičky, ktoré pevne držia na terči. Šípky majú ľahké násadky a silné aerodynamické letky, ktoré im pomáhajú lietať presne bez nadmernej sily. Spoločnosť Mission Darts berie služby zákazníkom vážne. Zaručujeme vám 100% spokojnosť s vašou hrou Magnetic Mayhem!

Skvelý úvod do šípok:

Tradičné šípky môžu byť spočiatku náročné. Magnetický chaos oboznamuje všetkých hráčov so základnými zručnosťami v hádzaní šípok, bodovaní a tréningu. Postupujte v sérii hier, v ktorých sa budete zlepšovať, až sa dostanete k magnetickým konvenčným šípkam!

Mission Magnetic Mayhem

Načítám