+420 602 191 636

Winmau Sisalový terč Blade 6 Triple Core

Sisalový terč Blade 6 Triple Core je technicky najvyspelejší sisalový terč na trhu a je vyvrcholením 30 rokov technických inovácií.

EAN: 5023231013224
Kód 1: W3032
95,95 € cena s DPH
Dostupnosť Vyprodané
Popis produktu
Parametre
Videá

Sisalový terč Blade 6 Triple Core je technicky najvyspelejší sisalový terč na trhu a je vyvrcholením 30 rokov technických inovácií. Revolučný sisalový terč s trojitým jadrom dopĺňa technológiu Blade 6 a ponúka dokonalú kombináciu pre optimálnu hustotu vlákien a maximálny počet bodov. Triple Core Carbon je vybavený úplne novým patentovaným systémom s bezšvovou hracou plochou a treťou, vysoko kompresnou vrstvou zo sisalu vystuženého uhlíkovými vláknami. Dokonalá konštrukcia terča poskytuje optimálnu hustotu vlákien, bezkonkurenčné držanie šípok a maximálny počet bodov. Kompletne s úplne novou grafikou a laserom vyrezávaným antireflexným kruhom s číslami (prvý na svete), ktorý zaručuje dokonalý zážitok z hry.

Optimální hustota vláken a vylepšená retence terče v zónách double, triple a bullseye zajišťuje maximální skórovací potenciál. Ultratenký drátek se sklonem 60° odklání šipky do segmentů a zajišťuje tak naprosto minimální odrazy. Plně tvrzený bullseye a 25, oba s drátem "Density Control™", jsou nyní o 25% tenčí. Blade 6 Dual Core je vybaven snadno nastavielným montážním systémem Rota-Lock, takže se hodí na jakoukoliv stěnu a můžete začít hrát během několika minut. Vyrobeno z nejkvalitnějšího východoafrického sisalu pro ty nejnáročnější hráče a prostředí. Blade 6 Dual Core je schválen pro profesionální turnaje a je vyroben dle oficiálních specifikací Světové šipkové federace. Uznávajú ho poprední svetoví odborníci. Blade 6 Triple Core je veľkým skokom v dizajne šípok a je vizitkou 75-ročného dedičstva šípok Winmau.

  • technológie šiestej generácie Blade
  • Triple Core Carbon - znížená hustota vonkajšieho jadra uľahčuje hladký prienik šípky, zatiaľ čo vnútorné jadro s vysokou hustotou absorbuje prebytočnú kinetickú energiu, čím optimalizuje udržanie šípky v cieli, doplneno treťou, vysoko kompresnou vrstvou zo sisalu vystuženého uhlíkovými vláknami
  • laserom vyrezávaný antireflexný kruh s číslami (prvý na svete)
  • ultratenké drôty - ultratenký drôtový systém Hi-Carbon posúva hranice pre maximálny bodový potenciál
  • o 25 % tenší drôt pre bullseye a 25 - 25% zmenšenie šírky drôtov na dosiahnutie lepších výsledkov. Technológia Density Control™ (v konaní o patente).
  • maximálna bodová plocha - plne vyhovuje špecifikáciám Svetovej šípkarskej federácie
  • tvrdený bullseye a 25 - pokročilý proces tepelného spracovania pre maximálnu odolnosť a reflexné vlastnosti. Navrhnuté s technológiou Density Control™.
  • drôt s uhlom ostria 60° - odkláňa šípky do segmentov a redukuje odrazy
  • Density Control™ - Vrchol technológie šípkových drôtov. Profil drôtu Density Control™ smeruje sisalové vlákna mimo kritických bodových zón, čím optimalizuje hustotu a znižuje zachytávanie vlákien pre lepšiu odolnosť a udržanie šípky..
  • vysoká odolnosť hracej plochy
  • Rota Lock System - systém troch ozubených koliesok na zadnej strane terča, vďaka ktorému môžete terč pevne a bez otáčania upevniť na akúkoľvek stenu

Winmau Blade 6 Triple Core

Načítám